Voor wie?

Keistad Hoveniers zet zich in voor particulieren en bedrijven. Aan bedrijven leveren wij voornamelijk terreinverzorging van bijvoorbeeld parkeerterrein en/of bedrijventerrein en groenvoorziening binnen een periodiek onderhoudscontract (jaarbasis) of eenmalige dienstverlening (optimalisatie van terreinen en/ of groenvoorziening).
Iedereen met een tuin of buitenruimte kan gebruik maken van onze dienstverlening. Binnen particuliere tuinen en buitenruimtes zijn wij zeer breed inzetbaar. Wij leveren graag het periodiek of eenmalig onderhoud van je tuin, maar we plaatsen of vervangen ook schuttingen of andere tuinonderdelen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor aanlegklussen, bestrating, beplantingsplannen, afvalverwerking en ontwerp of re-design van je tuin!

Hoe gaan wij jou voor jou te werk?

Als je ons hebt laten weten dat je interesse in onze dienstverlening hebt, zullen we eerst contact met je opnemen voor een 1e inventarisatie. Deze afspraak is altijd gratis en geheel vrijblijvend! Dit doen we in alle gevallen, of het nu gaat om aanleg, ontwerp, onderhoud of iets anders in -of om je tuin. Wij willen horen wat jouw wensen zijn en hoe je dit zou willen realiseren.

Bij Keistad Hoveniers staat genieten van je tuin centraal! Daarom willen we je helpen en je ontzorgen waar we dit kunnen. We werken met lokale en goede leveranciers die staan voor kwaliteit en service. Dat vinden wij minstens zo belangrijk! We gaan altijd voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, zodat je optimaal kunt genieten van je tuin, het hele jaar door.

Als we een goede indicatie hebben van je wensen, gaan we voor je aan de slag. We maken altijd een voorstel en een prijsopgave op maat voor je. Daarnaast kun je meteen een gratis én vrijblijvend tuinonderhoudsplan krijgen, speciaal voor jou tuin. We stoppen graag wat extra tijd in tevreden klanten.

Bij het ontzorgen hoort ook all-in service. Zo voeren groen voor je af, maar ook tuinafval en materialen als hout, schutting, stenen, etc. die uit je tuin komen tijdens onderhoud of bij het leeghalen van een tuin.

Ons werkgebied is globaal 10 km rondom Amersfoort. Woon je verder? Dan stemmen we met je af wat voor ons haalbaar is. Dit hangt af van de type opdracht. Van tevoren weet je bij ons altijd waar je aan toe bent.

Tuinaanleg en ontwerprealisatie

Ben je toe aan het renoveren van je tuin, optimaliseren of wil je dat wij jouw tuinaanleg komen realiseren? Wij stemmen met jou een traject op maat af. Na de vrijblijvende inventarisatie en korte kennismaking (30 minuten op locatie), bespreken we met jou het vervolgtraject. In de meeste gevallen kunnen wij direct een voorstel voor je maken. In andere gevallen, maken wij een vervolgafspraak en/of een sessie live-schetsen voor een ontwerp. Aan deze afspraken kunnen kosten verbonden zitten, die wij met je verrekenen als je de tuin-realisatie aan ons uitbesteed (i.c.m levering en inkoop van materialen en diensten). Vraag altijd even naar de voorwaarden en mogelijkheden!

Meet the team!

Frank
Binnen Keistad Hoveniers is Frank de hovenier. Hij is gediplomeerd hovenier, ontwerpt tuinen en adviseert onze klanten. Daarnaast is Frank de praktijkbegeleider binnen Keistad Hoveniers als erkend leerbedrijf.

Frank heeft als beginnend hovenier gewerkt binnen het tuin van een bekend tuinprogramma. Na een aantal jaren gestopt te zijn met hovenieren, heeft Frank dit vorig jaar weer opgepakt als hovenier bij MV Hoveniers & Tuinonderhoud.

Frank heeft ervaring met allerlei soorten tuinen en de aanleg en het onderhoud ervan. Hij heeft veel in de regio “het Gooi” gewerkt en daar zijn expertise opgedaan. Frank omschrijft zichzelf als een hovenier van ‘oude stempel’. Met zijn oog van detail heeft hij respect voor iedere tuin en streeft hij naar perfectie.

Maaike
Zul je niet veel in de tuin bij onze klanten zien. Maaike is naast ondernemer en eigenaar van een ICT organisatie -en consultancybedrijf binnen Keistad Hoveniers werkzaam als marketing/sales en (financiële) administratie.

Vorig jaar heeft Maaike samen met Frank MV Hoveniers & Tuinonderhoud opgezet en gerund. Dit jaar zijn ze samen van start gegaan met Keistad Hoveniers.

Als mede-eigenaar van Keistad Hoveniers is Maaike een voor haar nieuwe weg ingeslagen met dit mooie bedrijf. Vanwege de drukte en de groei binnen Keistad heeft Maaike haar andere bedrijven op een lager pitje gezet en zal ze voorlopig fulltime werken aan de opbouw van deze startup.

Keistad Hoveniers Hondjes Charlie & Raksha

 

Charlie
Charlie is nog niet zolang bij ons en hij is daarom ook nog niet mee geweest naar een opdracht of klant.

Misschien dat Charlie samen met Raksha een keer mee gaat met Frank of Maaike.

Raksha
Bij een aantal van onze klanten mag onze grijze keeshond Raksha ook mee. Ze is een ideaal speelmaatje voor kinderen en andere honden.

Raksha geniet ervan om  met haar baasje Frank mee naar opdrachten te gaan. Uiteraard zijn onze klanten waar ze mee naar toegaan op de hoogte.

Onze vacatures

Wil jij ook de tuin van je dromen realiseren? Wij helpen je hierbij!