Groenvoorziening & terreinverzorging

Keistad Hoveniers zet zich in voor particulieren en bedrijven. Aan bedrijven leveren wij voornamelijk terreinverzorging van bijvoorbeeld parkeerterrein en/of bedrijventerrein en groenvoorziening en verwerken we het afval.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

De meeste bedrijven komen bij ons terecht voor wat achterstallig onderhoud zoals snoeiwerkzaamheden aan bomen en planten op het bedrijventerrein of onkruid bestrijding aan bijvoorbeeld de parkeerplaats.

Bij Keistad Hoveniers staat jouw bedrijf centraal! Wij begrijpen als de beste dat je bedrijf en het omliggende terrein hét visitekaartje is voor je klanten. Daar hoort een net pand en een net bedrijventerrein bij wat goed verzorgd is en onderhouden.

Dit kan enorm veel werk zijn en buiten dat, komt dit vaak meerdere malen per jaar terug. Wij werken met een heldere en duidelijke visie als het gaat om de optimalisatie en de verzorging van het groen én de terreinen.

Je kunt ons inzetten op jaarbasis, kwartaal en halfjaarlijks.

Hoe gaan we te werk?

We komen altijd voor een vrijblijvende inventarisatie en maken daarna met je de balans op. Veelal zien we dat er wat achterstallig werk gedaan moet worden, of moeten we gelijk het onkruid aanpakken. Dat kan. We maken eerst de boel netjes voor je, daarna stemmen we een onderhoudsplan en leveringsplan op. Uiteindelijk sluiten we met je een jaarabonnement af en de frequentie.

Onze jaarabonnementen zijn ALL-IN en geen zorgen, je kunt ons eerst ‘uit proberen’ als je wilt. Dan komen we eerst voor het eenmalige onderhoud of de terreinverzorging.

Binnen onze ALL-IN service hoort ook het netjes achterlaten van het terrein en het opruimen en verwerken van het afval.

Waar kun je aan denken bij het onderhoud van het terrein?

  • Onderhouden van putten en goten
  • Bestrating van bijv. parkeerterrein en parkeerplaatsen onderhouden
  • Onkruid bestrijden (chemisch)
  • Groenvoorziening en snoeien van al het groen om het pand
  • Aanliggende vijver etc. onderhouden

 

Interesse? Neem direct contact met ons op via:

033 20 225 74 of via maaike@keistadhoveniers.nl

Meet the team!

Frank
Binnen Keistad Hoveniers is Frank de hovenier. Hij is gediplomeerd hovenier, ontwerpt tuinen en adviseert onze klanten. Daarnaast is Frank de praktijkbegeleider binnen Keistad Hoveniers als erkend leerbedrijf.

Frank heeft als beginnend hovenier gewerkt binnen het tuin van een bekend tuinprogramma. Na een aantal jaren gestopt te zijn met hovenieren, heeft Frank dit vorig jaar weer opgepakt als hovenier bij MV Hoveniers & Tuinonderhoud.

Frank heeft ervaring met allerlei soorten tuinen en de aanleg en het onderhoud ervan. Hij heeft veel in de regio “het Gooi” gewerkt en daar zijn expertise opgedaan. Frank omschrijft zichzelf als een hovenier van ‘oude stempel’. Met zijn oog van detail heeft hij respect voor iedere tuin en streeft hij naar perfectie.

Maaike
Zul je niet veel in de tuin bij onze klanten zien. Maaike is naast ondernemer en eigenaar van een ICT organisatie -en consultancybedrijf binnen Keistad Hoveniers werkzaam als marketing/sales en (financiële) administratie.

Vorig jaar heeft Maaike samen met Frank MV Hoveniers & Tuinonderhoud opgezet en gerund. Dit jaar zijn ze samen van start gegaan met Keistad Hoveniers.

Als mede-eigenaar van Keistad Hoveniers is Maaike een voor haar nieuwe weg ingeslagen met dit mooie bedrijf. Vanwege de drukte en de groei binnen Keistad heeft Maaike haar andere bedrijven op een lager pitje gezet en zal ze voorlopig fulltime werken aan de opbouw van deze startup.

Netjes je terrein onderhouden en al het groen aan kant? Keistad Hoveniers regelt dit voor jouw bedrijf!